Untitled
03 dec 2016
week 181: 25 november t/m 1 december

Laura heeft het op 25 november weer goed naar haar zin gehad op de Peuterspeelzaal. Na de lunch zijn we naar het Zandbos gegaan. Daar hadden we afgesproken met Hilke, Finn en Lis. De kinderen zijn heel vaak van de kabelbaan gegaan en hebben fijn met emmertjes, schepjes en een graafauto gespeeld. Na het avondeten hebben we het Sinterklaasjournaal gekeken en gauw genoeg daarna kwam Mark weer thuis! We hebben nog even een spelletje gedaan, de schoen gezet en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 26 november hebben Laura en ik Bas naar zwemles gebracht. Toen Laura en ik weer in de kantine kwamen, waren er 4 zwarte pieten! Laura kreeg pepernoten en samen met een van de Pieten is ze gaan kleuren. Ze was helemaal niet verlegen en bleef maar tegen Piet vertellen! Ze heeft nog even met de Pieten gedanst en toen we Bas hadden aangekleed, kreeg ze ook nog een snoepzak van de Pieten. Bas, Laura en ik hebben boodschappen gedaan en al vroeg in de middag zijn we naar opa en oma Van Aerle gegaan. Daar hebben we samen met oom Tom, tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila gezellig gegourmet. Toen alles weer was opgeruimd, is Zwarte Piet geweest met heel veel cadeautjes!!! Bas en Laura hielpen oma mee om alle cadeautjes uit te delen. Wat zijn we allemaal weer verwend en wat waren Bas en Laura weer enthousiast over hun cadeautjes!
Op 27 november heeft Laura fijn met haar nieuwe speelgoed gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Johan en Ans waren er ook en later kwamen ook tante Frieda en oom Martijn.
We zijn op 28 november weer overgebleven met de LunchClub. Laura was verkleed als Zwarte Piet en ook naar school wilde ze haar Pietenpak aanhouden. Toen ik de overblijflijst in de klas van Bas aan juf Marieke gaf, vroeg ze of ze Piet Laura even in de klas mocht houden. Toen ik later ging kijken, zat ze op de stoel van de juf met een grote schaal pepernoten op haar schoot. Alle kinderen mochten bij haar een pepernootje komen halen ;-). Na school kwamen opa en oma Van Aerle naar Bas zijn politiebureau en naar Laura’s speeltuin (Playmobil) kijken. Bas, Laura en ik hebben pepernoten gebakken om alvast te oefenen voor woensdag. De pepernoten zijn goed gelukt en ze waren lekker. Laura was niet helemaal fit. Ze heeft niet veel gegeten, ze had vanmorgen diarree en ze wilde na het avondeten (waar ze niet veel van op had) meteen naar bed.
Op 29 november was Laura ziek. Ze had 38,5 en klaagde over buikpijn. Ze heeft bijna de hele dag op de bank gelegen om televisie te kijken en te slapen. Omdat ik moest invallen bij de LunchClub, kwam oma Van Aerle bij ons in huis om op Laura te passen. Ze hebben een spelletje gedaan, een boterham gegeten en daarna is Laura in slaap gevallen. Bas was ’s middags heel lief voor Laura. Als ze bijvoorbeeld wilde drinken, zei hij: “blijf maar liggen, Laura, ik kom je beker wel even brengen”.
Laura was op 30 november weer een heel stuk opgeknapt. Wel had ze tussen de middag weer 38,5 maar ze wilde toch graag thuis op het allereerste kinderfeestje van Bas blijven. Voor het feestje begon, was de koorts ook weer gezakt. Er kwamen 5 kindjes uit Bas zijn klas: Jule, Lisa, Tijn, Levi en Giel. Laura heeft tot 15:45 uur meegedaan en fijn gespeeld, toen werd het even te veel en is ze in ons bed gaan liggen.
Op 1 december was Bas jarig! Laura en ik hebben hem naar school gebracht en we mochten bij zijn verjaardagsfeestje zijn. Er werden veel liedjes voor Bas gezongen en Laura deed vrolijk mee. Bas had haar uitgekozen om mee de instrumenten aan de kindjes uit te delen en daarna werd er nog een keer gezongen en muziek gemaakt. We zijn ’s avonds gezellig met zijn viertjes pannenkoeken gaan eten in Lierop.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative